[title style=”bold-center” text=”Binnen enkele minuten eenvoudig Bitcoin kopen met iDEAL of Bancontact” tag_name=”h2″] [title style=”bold-center” text=”Bitcoin in 3 eenvoudige stappen” tag_name=”h1″] [row] [col span=”4″ span__sm=”12″]

Aanmelden

Bitcoin kopen begint bij BTC Direct. Maak nu snel en eenvoudig een gratis account aan en start vandaag nog. Onze vriendelijke medewerkers staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Bitcoin kopen via BTC Direct is erg eenvoudig!
Open direct een gratis account op ons platform om bitcoin te kunnen kopen. Om een account aan te maken bij BTC Direct moet je je kunnen legitimeren. Dat kan door een foto te sturen van je identificatiebewijs.

Waarom vragen we deze gegevens van je?
Het is voor ons van belang om te weten wie er gebruikt maakt van ons platform. Zo kunnen we voldoen aan de geldende wet- en regelgeving en voorkomen we misbruik. Uiteraard gaan we zorgvuldig om met je gegevens.

Bijna een half miljoen Nederlanders gingen je al voor. Lees hun ervaringen hier.

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″]

Wallet aanmaken

Om bitcoin te ontvangen heb je een wallet nodig. Maak een bitcoin wallet aan. Dit is een digitale portemonnee waarmee je bitcoins kunt verzenden, ontvangen en beheren. Je hebt een online wallet al binnen tien minuten aangemaakt!

Wat is een wallet?
Een wallet is een digitale portemonnee waarmee je bitcoin ontvangt, verzendt, en beheert. Er bestaan veel verschillende soorten wallets. Zo bestaan er online wallets, software wallets en hardware wallets.

Welke wallet moet ik kiezen?
Dat hangt af van verschillende factoren. Ben je net begonnen of heb je al meer ervaring met cryptocurrencies? Wil je een klein of een groot bedrag inleggen? Op onze walletpagina vind je meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″]

Kopen

Start met je eerste aankoop. Koop eenvoudig bitcoin met iDEAL, bankoverschrijving of creditcard. En dat al vanaf 30 euro. Binnen een paar minuten staan de coins in je wallet!

Bekijk direct de actuele bitcoin waarde
Reken met behulp van de prijscalculator bovenaan deze pagina uit hoeveel bitcoin je wil kopen of verkopen. In de prijscalculator is de fee al verwerkt. De totale kosten vermelden we altijd duidelijk op het orderformulier. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Koop en verkoop eenvoudig je bitcoins met iDEAL!
Bij BTC Direct koop je eenvoudig en snel bitcoin met iDEAL, bankoverschrijving en creditcard. De inkoopprijs staat vast op het moment dat je je betaling start. Je krijgt dus altijd de opgegeven bitcoin tegen de prijs die op onze website staat.

Kies je voor iDEAL? Dan ontvang je je bitcoins vrijwel direct!

[/col] [/row]